Moodle 2 Uzaktan Eğitim Sistemi

MOODLE 2 UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNE DERSLERİMİZ YÜKLENMİŞTİR.

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Bahar Döneminde KOVID-19 Pandemisi nedeniyle eğitiminize uzaktan eğitim ile devam edeceğiz. Bu süreç üniversitemizin teknolojik alt yapısını kullanarak Uzaktan Eğitim Merkezimiz (BUZEM), Moodle sistemi, Kanal B ve diğer uygun olabilecek ZOOM ya da VEBINAR gibi sistemlerle yürütülecektir. Üniversitemizin tüm akademik birimleri ve hocalarımız bu konuda hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürmüştür ve sürdürmeye devam etmektedir. Odyoloji Bilim Dalı özelinde alanımızın uzaktan eğitim için uygun olan teorik dersleri sisteme yüklenmiştir. Ancak tamamı öğrenci uygulamasına ve bu uygulamaların değerlendirilmesine dayalı olan uygulamalı derslerimizle ve kurum dışı uygulamalı çalışmalarınızla ilgili olarak YÖK’den net bir açıklama henüz gelmemiştir.

Mevcut durumda, bölümümüzdeki tüm derslerimiz uzaktan eğitim sistemine yüklenmiştir ve kayıt anahtarları SMS ve e-posta aracılığı ile hepinize gönderilmiştir.

Uzaktan eğitim sürecinde Moodle 2 sistemine derslerimizin tamamı asenkron ders olarak yüklenmiştir. Asenkron dersler hocalarınızın size Moodle sistemi (www.moodle2.baskent.edu.tr) aracılığıyla materyal, sunum, okuma ve video yüklediği mümkün olan en etkili online eğitimdir.

Odyoloji Bilim Dalı özelinde dersleri senkron olarak yapabilmenin olabilirliğini de araştırmaktayız. Bu nedenle sizlerden istenen anket formunu doldurup yollamanız çok önemlidir.

Anket: https://forms.gle/VEDtt6PcQPCfucSY9 (Anketi tamamlamak için son tarih 29 Mart 2020 saat 23:59'dur.)

Sevgili öğrencilerimiz, yaşadığımız bu süreçte sizlerle iletişimimizi devam ettirmeniz için bölümümüzün resmi web sayfasını ve sosyal medya hesaplarını takip ediniz; iletişim kanallarınızı açık tutunuz. Sorunlarınızı danışman hocalarınıza iletmekten çekinmeyiniz.

Evde kalın, sağlıcakla kalın...
Sevgiler