Başkent III. Otoloji-Odyoloji Sempozyumu

Değerli Meslektaşlarımız,

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı ve Odyoloji Bölümü olarak Başkent III. Otoloji-Odyoloji Sempozyumu'nu 3-4 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştiriyoruz. Otoloji ve Odyoloji bilim alanlarının güncel ve özel konularının ele alındığı sempozyumumuzda bu yıl yaşlılarda işitme, denge ve iletişim sorunlarını tartışmayı, güncel klinik uygulamalar içinde yer bulan tinnitusta nöromodülasyon ve timpanometri ile otoloji-odyoloji pratiğinde önemli yer tutan elektrofizyolojik ve vestibüler testler üzerine kurslar düzenlemeyi planlıyoruz.

Tüm KBB ve Odyoloji ailesi ile birlikte bilimsel ve sosyal anlamda verimli bir toplantı geçirmeyi, Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü'nde baharın getirdiği güzellikleri birlikte paylaşmayı diliyoruz. Sempozyum web sayfası için tıklayınız.

Sevgi ve saygılarımızla,
Prof.Dr. Levent ÖZLÜOĞLU & Prof.Dr.Ayşe Gül GÜVEN