Mart Ayı Etkinlikleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

COVID-19 pandemisi nedeniyle bu günlerde alınan ulusal önlemler çerçevesinde her birinizin kişisel hijyen ve sosyal izolasyon konularında hassasiyet göstermeniz ve kalabalık yerlerde bulunmamanız gereğini yinelemek isteriz. Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) kararıyla, şu an için, (en az) 3 hafta eğitime ara verilmiş olup, COVID-19'un seyrine bağlı olarak eğitime dönüş tarihi belirlenecektir.

Bütün hocalarımız eğitime tekrar başlanacağı zaman programlarımızda herhangi bir aksaklık olmadan yürütülmesi için çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmelerden haberdar olmak için Başkent Üniversitesi web sitesini ve bölüm sayfamızı (sosyal ağlar dahil) takip ediniz. Ayrıca e-posta adreslerinizi belirli sıklıklarla kontrol etmeyi unutmayınız.

Üniversiteye döndüğünüz zaman sıkı bir ders programı bizleri bekliyor olacak. Bu süreç içerisinde takip edilecek program, YÖK ve üniversitemiz tarafından açıklanana kadar derslerinizle ilgili çalışmalarınıza (proje, ödev, rapor vb.) devam etmenizi öneririz.

Sevgilerimizle,

Odyoloji Bölüm Başkanlığı